Mom34743 Güzel anneler tavsiyelerinizle robot a karar verdim 😂 ama hangi model olduğunu bilemedim. 2.5 milyarı gecmeyecek şekilde bana öneride bulunur musunuz😘🙏😍
S_SARIKAYA Mom34743 xiaomi vacuum mop kullanıyorum. Ben çok beğenince kız kardeşimde aldı. Geçen gün indirimdeydi 2400 yazıyordu sanırım.
ZMK Mom34743 300 400 daha verin viomi v2 pro alın süpürüyor siliyor bide hem süpürüp hem siliyor 3 tane tankı var haritalama yapıyor sensörlü
elizitosunannesi S_SARIKAYA bende de var o 6 aydır kullanıyordum tam doğum yaptım bozuldu en lazım oldugu zaman, 3 kere tamir için İstanbul’a gitti geldi arıza halen devam
Mom34743 S_SARIKAYA özellikleri neler canım Trendyol dan bakıyorum ama çok karışık geliyor hiç bişey anlamıyorum 😭
S_SARIKAYA Mom34743 süpürdükten sonra sildirebiliyorsunuz aynı zamanda. Silme çok mükemmel olmasa da toz kalmıyor ortalıkta. Harita kaydedildikten sonra sanal duvar ekleyip bazı bölgeleri süpürme ya da belirli bir bölgeyi süpür diyebiliyorsunuz.
elizitosunannesi Mom34743 sol tekere cisim takıldı diyor ama öyle birsey yok, serviste çözemedi hala maalesef
Mom34743 ZMK yorumalrda kafası karışıyor haritalama yapmıyor vs demişler öyle ji sıkıntı yaşadın mı acaba
ZMK Mom34743 haritalamada kafası karışıyor ama 2 kez yaşadım bu sorunu tekrar haritalama yaptırıyorum 1 senedir kullanıyorum