Prensessannemm sabah kalkar yüzümü yikar dişimi fırçalar nemlendirici mi sürerim sonra kahvaltı yatakları topla sonrasında güzelce giyinir bir rimel hafif bir ruj veya dudak balmi sürer parfumumu sıkarim ardından saçlarımı bir serum,bir shake veya bir sprey ile tarar istediğim şekli verir ev islerimi yaparım gecede makyajımı siler yüzümü sabunla yıkarım sonrasında tonik serum ve yağ yine diş fırçalama. Gün içinde dışarı çıkarsam mutlaka yaz kış güneş kremi sürerim. Hatta kışın bile güneş varsa güneş gözlüğü takarım.Saclarim içinc haftada bir yağ ve serum karışımım.var onu yaparım,haftada birde pirinç suyyla.maske yaparım asla dökülme vs yaşamadım uzamasıda iyi sağlıklı da.Batiklar için her dusumda mutlaka kese olarak kabak lifi kesesi kullanırım. Duştan sonra tum vücudumu nemlendiririm ayaklarımda dahil. Tırnaklarım içinde bir kap ılık suya limon damlatıp biraz beklettikten sonra manikurumu yaparım. Cildim için ise haftada bir kil maskesi,haftada bir altın maske adı verilen bir karışım yapıyorum. Ayrıca her gece yağımı sürerken yüzüme boynuma masaj yaparım ve yüz yogasını çok severim 😊