sagittarius_mom sevgiduruu geçer :) oluur böyle şeyler bebeklerde anne sütünüzden azıcık sağıp suredebilirsinuz diye biliyorum
1melek2020 sevgiduruu ben resim yüklemeyi beceremedim ama benim kızımda da var 3 aylık sonra çenesine kulak arkasına göğüs bölgesine geçti yüzünde daire şeklinde egazama oldu o geçti şimdi diz kapağındaki el bileğindeki duruyor ve sma mama verdikçe azdigini farkettim haftaya alerji doktoruna gidiyoruz bakalım ne olacak alerji mamasını geçtim dün biraz hafifledi bugün yüzü
1melek2020 sevgiduruu ve en başta böyle başladı olay bir isilik dediler bir sivilcenecek dediler bebeğe iyi gözlem yapmak gerek arada bir kaybolup geri çıkıyor
senceumrumdam1 sevgiduruu egzama gibi duruyor canım kurumuş belli hametan krem kullan nemlendir cildini geçer hemen benim kızımın yüzünde değil ama boynunda hep vardı hametan süre süre geçirdim ama doktoruna mutlaka sor bildiğim kadarıyla cevaplıyorum ☺️
senceumrumdam1 sevgiduruu yok o daha bebek gülüm kalmaz korkma hameta zaten yanık izi, ikinci derece yanıklar sivilce izleri, pişik, sivilceleri herhangi vs. durumları geçirici özelliği var korkma hametan bitkisel
Mervenis sevgiduruu benim.kizimdada egzama baslangici var dun gittij doktora hametan falan kafana gore kullanma benim doktorum asla onermedi her bebekte ayni etkiyi goremezsin kortizonlu merhem kullaniyoruz 3 gun icinde gecmezse farkli testler yapilacak sende bi doktora gotur kafana gore bisey surme