Merhabalar başıma gelen bir şeyi siznle paylaşmak istedim 3. Ay kontrolünden sonra oğlum çok kusmaya başladı huzursuz ataktır reflüdür falan derken önemsemedim sonra bi gün 10 kere falan kustu sanki emmemiş gibi direk sütü çıkarıyor ertesi gün doktora gittik kan idrar karın ultrasonu çekelim ne olur ne olmaz dedi doktor kan temiz idrar temiz çıktı çok şükür enfeksiyon yoktu ama karın ultrasonunda sağ böbreğinde taş gördüler ya taş ya kristal dedi en büyüğü 3 mm şaşırdık tabi beklemiyorduk sonra doktor fazla d vitamini vermiş olabilir misin dedi wellcare d vitamini kullanıyorum her güm bir fıs hayır dedim ama şöyle bi durum sezmiştim bi ay önce bi fısta az bi fısta çok sıkıyordu sanki neyse doktor keselim öyle demeyelim bakalım kalsiyumu fazla mı dedi benim size tavsiyem d vitaminine çok dikkat edin ve bilseydim bu kadar kötü sonuç doğuracağını her ay kontrolüne boşuna mı gidiyoruz keşke vücuttaki d vitaminine bakılıp öyle devam edelim denseydi böyle sorunlar çıkmazdı kolay bi şey değil küçücük bebekte taş gerekirse her muayene de karın ultrasonu baksınlar yeter ki böyle bi sorunla karşılaşmasın hiçbir anne baba