neredenbileceksinizz Bebeğim gündüz tek başına uyuyo gece tövbe naparsan yap uyumuyor ya arkadaş gaz ise sabahta gazlı olması lazım bu başka bişey mi acaba 😩 sallıyorum durmuyo ne bu nolur yardım edin ya sabahlara kadar ayaktayız
Biranne91 neredenbileceksinizz valla bilemedim erkek bebekse belki çişini yapamıyordur ondan ağlıyordur. Erkek bebeklerde pipisi iltihap olur tikanirmista ondan uyuyamazmis. Aklıma başka bir şey gelmiyor üstte kalsın belki bilgisi olan vardir
birgarip1 neredenbileceksinizz benim bebegimi tarif etmisin addeta ama ilk basta o daha minacik dunyaya yeni gelmis kolik diiil olsa belirli saate aglar belirli saate susar hergun kucuk ufak daha duzelir o
MotherQueen Ahahahah canım benim yolun çoook başındasın değişir huyu merak etme daha 40 türlü oyun yapacak 😅
neredenbileceksinizz MotherQueen bu huymu kolik mi gaz mı 🤨 hangisi yoksa geceyle gündüzü ayırt edememe mi
birgarip1 neredenbileceksinizz gece lambasi kulan aksam oldumu bilsin aksam oldugunu gunduzde tlfvzyonu ac ki gece ve gunduzu ayirt etsin
birgarip1 neredenbileceksinizz simdi benim bebegim benden cok uyuyo aslimda özelden sana daha detayli anlatim istersen
MotherQueen neredenbileceksinizz geceyle gündüzü ayırt edememe olabilir gece ağlasa bile karanlıkta sakinştitirsen çabuk öğrenir biz 6 aylık olduk hala gaz sancısı yüzünden gece uyumama devam ediyor. Kolik bambaşka kesintisiz ne yaparsan yap 4 saat ağlıyorsa sakinleşmiyorsa bu kolik demektir 🌸