emineteyzeniz1 Kızlar Kendi kendine bütün resimlerim videolarım silindi. Nereye gitti bu videolar ,kızımın doğduğu günden itibaren videoları , kına düğün nişan herşeyim telefondaydı 🥴🥴🤧 iPhone 7plus belki yardımcı olursunuz diye marka yazdım
nneslihan emineteyzeniz1 iCloud dan yedekleme yaptıysanız, ordan geri yükleyebilirsiniz ablam telefonda yer yok diye tüm fotoğrafları silmişti yedeğini alıp, cihazı sıfırlayıp tekrar giriş yaptığında tüm fotoğraflar vs gelmişti
Bulutbey emineteyzeniz1 silinenler klasörüne bakın. Irada belli bir süre daha saklanıyor. Oradan kurtarabilirsiniz belki.
emineteyzeniz1 nneslihan ay özellikle yedekle diye bi yere tıklamadım Ama otomatik yaptıysa bilemicem bi tekrar giriş yapayım iCloud a
nneslihan emineteyzeniz1 eğer açıksa otomatik yapıyor, eylülde telefonumu değişmiştim, sadece Ağustosun sonunda çektiklerimin bir kısmını yedeklememişti
birolanameftun Egemenin_Annesi kız Allah sizi iyi ede😂akşama hepimize mercimek köftesi yaptracaksınız canımızı çektirdiniz 😋
Plump27 emineteyzeniz1 canım eşimin yaptığı kurtarma programı var dene istersen. Google play e gir ojans yaz kolay resim ve fotoğraf kurtarma programını indir. Uygula. Reklam a tıklamayı da unutma lütfen ☺️
Mom28 Egemenin_Annesi gelse bari 😂Canım çok çekti be kanka heo senin yüzünden dikkat dahi etmedim isme