Tunahanannesi Kızlar çok çaresinin mememim ucu yoktu bebeğini 3mziremedim göğüslerin süt doldu ve bildiğim taş kesildi çok canım yanyo bi türlü yumuşamadi sıcak kompleksler falan dememedigm şey kalmadı ama olmuyo hala sert bunun için kesin çözüm önerisi bilen yokmu nolur yardim
Mehtaptvz Tunahanannesi sicak suda görüşlerinizi tarak ile dayanabildiginiz kadar tarar gibi masaj yapin sagin ara ara dustan sonrada soguk beyaz lahana yaprağı ile sarin ve bol bol emziğin doluluk hissettiginizde elinizle sağın mutlaka cok gecmis olsun😊
Laborant Tunahanannesi ben kızımda emmedi sürekli sağdım ve sıcak suyla ezerek açtım ama rahatlama sağlıyo enfeksiyon geçmiyo genel cerraha gitmen lazım sonunda yine gidicen
Yelizaksoy Canim sagman lazim emziremiyosan bile diger turlu cozulmezse kalir oyle benimde göğüsumun biri yara oldugundan onu cok veremiyodum ve sertlikten kistler oluşmuştu gogsumde sut kanallari tikaniyor ondan emzirdikce gecti
Tunahanannesi Yelizaksoy benim de öyle oluştu hiç yumusamayi ucu hiç yok o yüzden emziremiuorumda emzirmekyen başka çaresi yok mu nasıl yumusycakki
Yelizaksoy Tunahanannesi sağ canim emziremiyorsan. Ucu yoksa onun için şırıngayla çıkartma yöntemi var onu youtube dan izleyip bebeegini emzirmeyi dene benimde yoktu gogus ucum onu yapincaa hemen göğsümü veriyodum emebiliyodu oyle gecti benimde
Chngrbykkya Tunahanannesi ucu olmasina gerek yok canim kahverengi hic bisey yokmu sanki.pompa zaten uc cikartiyor benimde hic yoktu simdi kocaman ucu var gogsumun hepsi pompa sayesinde.sutude cogaltiyor
Laborant Chngrbykkya benimde geçti üç kez oldum yeni kızımda sürekli oluyodu antibiyotik içtiğim ilk gün düzeldim
Mehtaptvz Tunahanannesi soguk lahana yaprağı sicak olana kadar bekletin sicaklayimca soguyuyla dönüşümlü olarak kullanin