Mrtnurr Hangi marka almalıyım neye dikkat etmeliyim??? Netten aldıgınız varmı he byük tekerlekli olanlardan istiyorumm
KuzeyiinAnnesii Mrtnurr travel bakmayın bencd yine sizin tercihiniz ama bastonla daha rahat ediceksiniz
KuzeyiinAnnesii Mrtnurr valla traveller büyüklük açısındna yer kaplaması açısından tak çıkar açısından aşırı zahmetli oluyor Ama bu sizin tercihiniz tabiki 2000 lira para verip travel alıp üstüne 1000 lira verip baston almak zorunda kaldım cebime zararda oldu
KuzeyiinAnnesii Mrtnurr ama illa travelse lorelli aurora grey di arabamız kaliteli bir arabadır sizin istediğiniz gibi tekerleri büyük ve havalı tekerdir
Gecesmom Ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama ben mamas papas ocarro travel sistem aldım hamileyken. İlk 6 ay aynı zmaanda oto koltugu olarak kullanılabilen anakucağını takarak kullandık. Şimdilerde büyük olanı yani kademeli olarak yatıp kalkan, yastıklı bölümü kullanıyoruz. İyiki almışım diyorum daha doğrusu eşim beğendi ama iyiki. Kolay katlanıp açılıyor falan
Gecesmom Mrtnurr ben mothercare’den bakıp almıştım yaklaşık 9 ay önce 3.500 tlydi yanlış hatırlamıyosam. Anakucağı hediye oluyodu o zamanlar