Aysununannesi Hanımlar iyi akşamlar. Süt alerjisi dediğiniz şey nasıl oluyor ? Yaşayan bilgilendirebilir mi?
Agg0207 Aysununannesi geçmeyen gazı vardı bebeğimin çıkarttıı halde rahatlamıyordu çok ağlıyordu pişik olmuştu geçmiyordu yeşil kaka yapıyordu kulak arkasında konak oluşmuştu süt ürünlerini ve dana etini yemeyi kestim tamamen rahatladı kızım normale döndü
AsilDorukAnnesi Aysununannesi kakada mukus sesli gürültülü kaka yapması , ara ara gelen damla kan, deride hafif döküntüler. Bizde bunlar vardı deri ve kan testinde çıkmadı ama doktorumuz süt alerjisi teşhisi koydu. Ayrıca kuyruk sokumunda geçmeyen bi teşhis var
ilknurcelik Aysununannesi bizde ne egzama ne döküntü ne de kakada kan var ama gaz ve kusma çok var süt alerjisi gibi ama tam teşhis konulamadı 9 aylık olduk
Mlkkrnlkoglu Kakada kan ve vücutta egzama oluşuyor bizim bir de geçmeyen pişiğimiz vardı bunlara ek ekstra kusan gazlı bebekler oluyorlar. Biz kan testi yaptırdık kanda alerji yok görünüyor ama deri testi yaptıracağız o daha kesin sonuç veriyomuş
AsilDorukAnnesi Mlkkrnlkoglu deri ve kan testi yaptırdım oğlum 4 aylık hiçbişey çıkmadı gastroentonoloji bölümüne götürdüm testte çıkmayabilir dedi. Ama gözle yaptığı muayene de süt alerjisi dedi. Anlamak zor 🤦🏼♀️