Nihasil- Bebeğim 2 ay 26 günlük geceleri uykusundan irkilerek uyanıyor sıçrıyor. Neden acaba yaşayan var mı
Morfrenk Nihasil- bu herkeste olan bisey gayet normal yakında kendini uyandırmaya başlar ellerini kundaklasan iyi olur artık daha çok hareketlenicek
ysra60 Nihasil- kesinlikle ellerını pijamasına sokup uyutuyordum ben kundagı tepınerek acıyordu bazen çığlık atarak uyanıyordu korkudan ağlıyordum ellerı sarılı olunca olmuyor
tubbaaa Nihasil- bizde de cok fazla olurdu kundak yap derdi kaynanam ara ara yarım da olsa kundaklama yapardım
Minnossareannesi Nihasil- Hepimizde oluyor korkma 3 ay 5 günlük hala oluyor kundak yapıyorum ben artık açmaya başladı ama en azından havaya kalkmıyor elleri biraz irkilyo uykusu açılmıyor..
Nihasil- Morfrenk uyandırıyor zaten ağlayarak uyanıyor hatta korkuyor heralde dün gece neredeyse 10 kez bu şekilde sıçrayarak uyandı
Minnossareannesi ysra60 yaaa bu benim neden hiç aklıma gelmedi? Allah razı olsun sizden 😂 kundağı açıyor artık güçlendi napcam diye düşünüyordum çok iyi fikir
Nihasil- Rubab_Mommy internette Allah korusun nörolojik bir rahatsızlık epilepsi belirtisi olabilir yazıyor da insan ürküyor