Yavuzseliminannesii Arkadaşlar oğlum daha 5.5 aylık menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyoruz ama önceden kendimizi ayarlarlayalım diyoruz maddi anlamda toplamda kaç doz yapılıyor ve ücretini bileniniz var mı?
kaansmom Yavuzseliminannesii merhaba biz a-b tip olmak üzere toplamda 5 kez doz olduk daha doğrusu 1 yaş sonrası 2 dozumuz kaldı nimenrix daha ucuz bexsero daha pahalı oluyor toplamda 2 bini buluyor fakat doktorunuza göre doz sayısı değişebilir. 1 yaş sonrası tek doz yaptıranda var onları bilmiyorum
BuseOyku Yavuzseliminannesii merhaba, biz kızıma ilk dozunu 13. ayda başlayarak toplamda 4 doz yaptırdık. Aşı tipine göre fiyatlar 450 ile 380 TL arasında değişti. Hemen hemen 2000 TL’ye yakın bir masraf oldu diyebilirim.
Arc1993 Yavuzseliminannesii 1 yaş sonrası tek doz olduk. Nimenrix. 350 civarıydı sanırım. Ama 2 yaş için de 2. Doz gelmiş galiba. Kontrole gidince öğreneceğim.
Fatmavolkan Arkadaşım daha dün yaptırdı özelde yaptırmış 750 dedi ama sanırım bir doz daha var onu sormayı unuttum 😊
Yavuzseliminannesii kaansmom doktordan doktora değişiyor demek ki 6 aylık kontrolüne gittiğimde en doğru bilgiyi doktordan alıcam sanırım
kaansmom Yavuzseliminannesii evet doktorunuz bilgilendirir. Biz her ay olmak üzere vurulduk 3 dozu kalan 2 doz 1 yaş sonrası olduğu için istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz dedi.
BirVeraAnnesi35 Yavuzseliminannesii 2 doz bexsero bir doz da nimenrix vuruldu bexsero 450 lira nimenrix 300 lira toplamda yani 1200 lira toplamda
limonlukarpuzzz Yavuzseliminannesii 9. Ayinda yaptirdik 720 TL verdik 11. Ayda yaptirdik yine ayni ucret 13. Ayinda yaptircaz ne olur bilmiyorum. Aşi takvimi doktordan doktorada degisiyor. Belku 2 doz uygular.