Ervaveannesi Sevgili anneler 34 günlük bebeğim var ilk günden beri sütüm az ne yazık ki bebeğimi doyuracak kadar artmadı mama veriyorum ara ara ancak ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum sütü az olan anneler ne kadar mama veriyorsunuz bir günde?
Hsrtgndz Ervaveannesi bebeğin senin ki kadarken bende mama veriyordum doktorun söylemesiyle mochi göğüs pompası aldım sürekli bebeğimi emzirirken diğerine de taktım bıraktım akan süt ona doldu benim sütüm akmaz öyle dersen yanilirsin bende öyle demiştim😁akan5cc ydi sonra sonra sürekli yaptıkça çoğaldı 90cc ye kadar çıktı günde 3litre de şu ictim
Prenses_annesi22 Ervaveannesi cnm 2 satte 30cc vermen lazm cunku kucuk dha sütün için de gunluk 2-3 lt su iç rezene iç tadı kötü bn ıhlamur ve kuşburnuna katıp ıcıyorum ozmn sütüm olyo bıde kafanı boşalt hc bsey dusunme
Damlam46 Ervaveannesi canım benden sana kardeş tavsiyesi bol bol ilikli kemik suyu iç. Kasaptan ilikli kemik al 8 10 saat kısık ateşte kaynat iç çok faydasını göreceksin
Ervaveannesi Prenses_annesi22 mama vermemek için ısrarcıydım günde sadece bir kere veriyordum oda hergün değil dün ilk defa sağdım iki göğüsten toplam 30 cc geldi . Asla doyurmadığını anladım .. mamayı düzenli vereceğim artık meme+mama gideceğim
Hsrtgndz Ervaveannesi inşallah kuzum bol bol sütun olur rahatça karnını dogurursun birazda psikolojik. Sütüm yok dersen az dersen öyle oluyor
Minikmevaninannesi Ervaveannesi sağdiginiz süt ile bebeğin emdiği süt miktari ayni değil ama bebek emdikçe gelir pompa sondaki sütü sağmaz
Ervaveannesi Prenses_annesi22 siz de iki saatte bir mama mı veriyorsunuz ? Biberona alışırsa memeyi terkeder diye korkuyorum
Minikmevaninannesi Ervaveannesi biberon kullanmayın lütfen oma alışır sizi emmez. Kaşık biberon alın onunla verin mamayi
Prenses_annesi22 Ervaveannesi aynn mama veryorm sağınca süt veryorm bı süt bı mama süt olmayınca mama veryom
Ervaveannesi Minikmevaninannesi sürekli emziriyorum dün pompa da aldım inşallah emdikçe sağdıçla çoğalır 🤲🏻
Ervaveannesi Damlam46 süt için mi inşallah deneyeyim artık her yolu deniyorum yeter ki artsın da kızım anne sütüyle doysun
Bebegimm42 Ervaveannesi cnm az deme inşallah artar vol bol bol emzir sen kucucuk o midesi ne ki sonradan artacak birde iki yemek kaşığı dut kurusu ve 2 bardak su ile 7 dakika kaynat sabah akşam iç farkı göreceksiniz mutlaka dene