Milagrosss Kızlar bebeğim ek gıdaya başladığından beri kabız ve ilk kabızlığında kakasında bi hayli kan gördüm aynı zamanda alerjik bi bebekti ve o sıra doktorumun da tavsiyesiyle diyeti açmıştım.Bebeğinin makatında çatlaklık yaşayıp kanaması biraz fazla olan oldu mu?Ay lütfen bilenler yazsın ya da başına gelenler :((
Mom28 Milagrosss çatlak vardı ama yaptıktan sonra hafif poposunda olurdu oda antibiyotik krem ve agrikesici kremle geçiyordu 🙏
F-Betul Milagrosss Üstte kalsın inşallah geçmiş olsun genelde okudum kadarıyla krem vs veriyorlar hemen düzeliyor Allah şifa versin yardımcınız olsun.
Alisaaaaa Milagrosss benim kızımda 2 aydır çatlak bar 🥺 şuan 4 ay 9 günlük. Hiç kabız olmadı ama Dr um büyük ihtimal alerjisine bağlı çatlak oluşmuş dedi. Hala da geçmedi düzenli fito ve anestol kullanmama rağmen. Şimdi de en çok ek gıda zamanında sizin gibi olmasından korkuyorum. Bol bol sıcağa yakın suya oturtun ve zeytinyağ koyun öğünlerinin içine 1-2 çay kaşığı kadar
Eesay Milagrosss kanama olmadı ama makat çatlağı vardı oğlumda. Fito krem ve hametanı karıştırıp sürüyordum doktorunun önerisiyle
Zeynep17 Bizim de aşı sırasında çok ağlayıp kendini sıkınca olmuştu çatlak. Fito krem, anestol ve desitini 1 ay düzenli kullandım. Bi sonraki kontrolde geçmişti çok şükür. Ama kanama tarzı bi problem olmamıştı bizde. Geçmiş olsun.
Milagrosss Alisaaaaa Bizim ek gıdaya geçmeden önce hiç böyle bi problem yoktu o zamanda alerjik bi bebekti.Ek gıdaya 1 ay önce geçtik hala kabızlık var bizim yardımımızla yapıyo inşallah siz böyle bişey yaşamazsınız
Albayrakokur Kabızlığı gidermkten başka çaremiz yok erik suyu kaynatsan 1 tatlı kaşığı 1 öğün versen öyle öyle kabızlı geçerse düzelir belki ama kesin kabzlığa iyi gelir ona emnimde çatlağa birden kesin ne yapılır bilmiyorum allah şifa versin
Eesay Milagrosss gün kurusu suyu verebilirsiniz kakasını yaparken zorlanmasın. Ben zorlanacağını anladığımda veriyorum çok işe yarıyor. Bir de armutu rendeleyip yedirebilirsiniz. Geçer hemen inşallah🌸🌸
Albayrakokur Milagrosss valla canım ben yazfan koydum eriği dndurucuğa lazım olunca 1 tane 1 tane kaynatıyorum eğer varsa kompostusu da olur
Muhammedd23 Milagrosss bana pişik kremini sür demişti ama onlar bir işe yaramiyordu. Büyükler için evde eczanesden aldığım hemoroid kremi vardı bir iki kere sürdüm gecti