KardelenYB Her şeyi denedik süt diyet yapıyorum maması özel mama kafayı yiyeceğim artık aşırı derece de bitmeyen bir gaz uykuda sürekli hareketlilik uykuya gecememe ansızın gelen hıçkırıklar beslenme sorunu çok yoruldum aşırı derece de yoruldum reflü için ilaç vs en iyisinden ne var ne tavsiye edıyorsunuz kızım 3 aylık ?
Myslkya-16 KardelenYB benim kızım da öyle. Çıkarıyor yediğini veya geri geliyor tekrar yutuyor. Zorlanıyor. Doktor ilaç vermedi reflü yatağı alabilirsiniz dedi
Mom28 KardelenYB reflü nün birçok belirtisi var kusma,ağıza gelen su mide bulantısı yapar, hırıltı, öksürük bunları yaşadık özel mama kullandık bide gaviscon toz mu ne ismini insallah düzgün yazmisimdir 🤭onu kullandık 6 aya kadar
GokturkAlp KardelenYB Doktor reflü mü, değil mi birşey demedi mi? Bizim anlamamız çok zor. Genelde her bebek sütü geri çıkarabiliyor zaman zaman. Beslenirken ki poziyonu, uyuma şekli ve gövdesinin eğimi, ben bunlara dikkat etmiştim sürekli.
KardelenYB Mom28 peki sonuç alabıldını mi doktorum kilo kaybı yoksa ilaç vermek doğru degıl dıyor ama nasıl olacak böyle bilmiyorum uykusuzluktan mafoluyor kızım da bende
Mom28 KardelenYB geçti cnm çok çok şükür endişelenme geçiyor uykusuzluk onla alakalı degik bence yani bizim değildi çünkü halen aynı durumda sadece çok fazla kusması vardı kilo kaybı yoktu tabi ama Dr yazdı çünkü rahatsız edici bebeğin uykudayken boğazında kalır diye Allah korusun yazdı sizde söylersiniz çok geçmiş olsun
KardelenYB GokturkAlp doktoru kesin bişi diyemiyor çubuk kusma sıklığı veya kilo alımında bi problem yok olabilir diye ilerliyoruz burada çok fazla reflü bebek annesi var burda daha iyi cevap buluyorum