Zeyno2 Kızlar doğumdan ne kadar süre sonra ödenek aldınız ve ne kadar ödeme aldınız çalışan anneler için soruyorum…
Cinarinannesi00 Zeyno2 28 eylülde doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra kadar bi yarısını daha sonraki ayda diğer yarısı olmak üzere 9000 kusur almıştım.
Balevlat26 Zeyno2 26 kasımda doğum yaptım. Dogumdan 1 hafta snra ilk taksidini 4.350 olarak aldım ve 202 tlde süt parası yatmış. Smdi bebegm 2 aylık oldu 2. Taksidinin yatmasını bekliyorum. Aydada doğum parasi 300 tl yatıcak
Sedaaklar Zeyno2 ben doğumdan sonra 4900 küsür bi aldım diğer yarısını şimdi almam lazım 2 Ay geçti 2. Rapor biteli ama sgk pandemiden dolayı yoğunluk var diyerek yatırmıyor var mı bu kadar bekleyen alamayan 🤷♀️
HGu Sedaaklar canım bende aynısını yaşadım bağlı olduğun SGK şubesine git orada yüz yüze görüş ben öyle çözmüştüm hemen onaylamışlardı
Esra3460 Mrb bisey soracagim bir yerde calismiyorum ama ben sut parasini dogum parasini almadim bir yere basvuru yapmam mi gerekiyor yoksa adimami yatiyor
Mrymalya Esra3460 doğum parası için aile ve sosyal politikalar bakanlığına baglı kuruma başvurmanız gerekiyor