Lilos Adeviyee ya çok teşekkür ederim. İnternette bakınca hemen geçer gibi geldi. Benimde hala sürekli olmasada ters bi hareket yapınca ağrılarım oluyor. ( Dikiş yerinde yanma gibi ) bir problem olursa diye korktum o yüzden
birminikdev Lilos 3 ay oldu nadir de olsa hâlâ ağrım oluyor:( Çok ağrıyorsa anason ve rezene çayı yapabilirsiniz anasonu bol koyup
aselimbalkizim Lilos o derece değil ama 4 ay olacak arada minik sancılar girip geçiyor harekete bağlı üşütmeye bağlı senin daha çok yeni çok normal
Ogullarinaasikanne Lilos canim ilk doğumumda 10 günde tamemn iyilesmistim. İkinci dogumum da 25 günü buldu canım dikiş agrim cok oldu. Daha cok yeni canım ani hareketlerden agir kaldirmaktan soguktan sakının kendinizi
Gorkeminannesiii Lilos evet ama verilen ilaçlarını saatinde kullan bol bol yürü bol bol su iç evin içinde hiç boş durma yürü yuruyebildiğin kadar
Lilos Gorkeminannesiii canım antibiyotik vermişti 5 günde bitti zaten. Agri kesici verdi bide. Agrin olursa al demişti. Dayanamayacagim bir ağrı olmadığı için kullanmıyorum ağrı kesici