Yerfistigininannesi Uyku apnesi olan var mı rabbim kimdeye vermesin ama nasıl bı durum az önce ölüyorum sandım hamileliğin son zamanından beri bu durumu yaşıyorum genelde tam uykuya dalacagim sırada nasıl başa çıkıyosunuz uyku apnesi olanlar kilolu musunuz
DeletedMom2893 Yerfistigininannesi benim tanıdığım da var uyku apnesi hamile değil ama çok kilolu en son doktora gitti başa çıkamayınca tabii sizin ne durum da bilemem ama bahsettiğim kişi muhabbet esnasında bile uykuya dalıyor.
DeletedMom2893 EmineYilmaz bulunduğu her yerde uyuyor mesela tuvalete gidiyor tuvaletini yaparken uyuya kalıyor öyle bir şey.
Yerfistigininannesi EmineYilmaz tam uykuya dalacagim sırada nefesim kesiliyo solunum yolum tikaniyo su içmeden kendime gelemiyorum bazen kızımı emzirdigim sırada dalar gibi oluyorum bı geliyo çok afedersiniz tükürüğümle hayatta kalmaya çalışıyorum susuz gezemiyorum az öncede öyle bı oldum ki kendimi odadan fırlattım Allah kimseye vermesin
Bibi Bibi bende oncedende vardi ama dogumdan sonra cogaldi hergun oluyor uykuya gecis sirasinda boguluyorum sicriyorup nefessiz kaliyorum
Yerfistigininannesi Bibi susuz gezemiyorum çok kötü bı durum sizde kilolu musunuz galiba acil kilo vermem gerekiyo eşim çok horladigimi da söylüyo oda bundan kaynaklaniyomus az önce ölüyodum nerdeyse hiç bu kadar kötü olmamıştım
Bibi Yerfistigininannesi bende aynisiyim bide surekli yutkunma istegi var salyami her saniye yutasumvar nefesime odaklaniyorum deli gibi bogazumda yumruk var sanki bide gece uykuya dalarken boguluyorummm
Yerfistigininannesi DeletedMom2893 Allah Allah benim o kadar değil ama sürekli uyku halim var galiba tek çarem zayıflamak
Bibi Bibi cok kilolu degilim aslinda 70 kilotum boyum 1.60. Ben horlamiyorum sanirim yoksa esim soylerdi esim piskolojikmen dedi bana ama ay cok kotu olecem zanediom o an😭
DeletedMom2893 Yerfistigininannesi onun ki ilerlemiş iyice o yüzden öyle uykuya dalıyor her yerde tehlikeli bir şey aslında.
Yerfistigininannesi Bibi benim eşimde piskolojiktir dedi de bilemiyorum umarım geçer çünkü uyku kalitem sıfır