Elfdru Merhaba, emziren anneler gece emzirmek için kalktığınızda aç olunca bir şey yiyor musunuz? Yiyorsanız neler yiyorsunuz? Az kalorili önerilere açığımm
Ahmetaslanannesi Emzirdigim için mi bilmiyorum sürekli tatlı şeyler istiyor canım az önce tatlı yapmiyim dedim gitti korili erişte yaptın Allah affetsin 😅 ne yiyeceğimi blmym helva yiyorum sütte yapar diye ama yok o isteği bastırmyor
Gokcesra Ahmetaslanannesi bende cevizli çörek ve makarna yedim yarım saat önce 😍😍 Ama napiyim aç mı yatıym, 😂
Degrmenesra Elfdru ben 2 saatte bir kalkıp emziriyorum ama hiç açlık hissetmiyorum uyku daha bir ağır basıyo acıksam bile yemem heralde yaa kiç uğraşcak gecenin bi saatinde 😂 uyumadan önce acıkırsam bi tost yaparım ama
ikbalkr Degrmenesra aynı ben 😄 üşeniyorum uyku ağır basıyor da tuvalete kalktığımda çok acıkmışsam mutfağa uğruyorum pratiğinden bir hurma yerim her zaman .süte de iyi geliyor
Bgmbgmbgm Elfdru su içiyorum çok açsam eğer kuru dut gün kurusu filan atıştırıyorum birkaç tane kesiyor zaten hemen.