_MelekAnnesi Eaayseee bitiremedim. 🤦🏻♀️ Temizledikçe artarak çıkıyor. Bioderma şampuan aldık, inşallah iyi gelir. Zeytinyağı sürüp, biraz bekletip tarıyorum. Bir de banyo sonrası tarıyorum. Konak yumuşadığı için rahat temizleniyor. İnşallah biter. 🙈
elha_3 Eaayseee hayırlı geceler ben 1 çk karbonatla zeytinyağini karıştırıp bebeğinin saçına sürdüm konaklı bölgeye 10 dk fln durdu sonra tardım banyo yaptırdım banyodan banyoya bu kürü yaptım ve geçti şükürler olsun sizde deneyin yapın gerçekten çok faydasını göreceksiniz geçmiş olsun inşallah :) :)
Nuran6024 Banyodan yarım saat önce bebek yağı sürdüm ve biraz bekledikten sonra ince bir tarakla geriye doğru taradım ve baya işe yaradı azaldı
[silindi] Zeytinyagi ve karbonati karistirip banyodan 15 dk once kafasina surduk. Ayrica mustelanin konak sampuanini kullandik hala kullaniyoruz. Tabaka halindeydi konagimiz zor temizlendi. İlk yikamada temizlenmesini beklemeyin bikac yikamasa azaliyor zamanla tamamen bitiyor. Mustelann sampuanida tekrar olusmasini engelliyor.
1melek2020 [silindi] Ben konak için bişey yapmıyorum zamanla geçer diyorlar kafasına dokunmadan hiç hoşlanmıyor zaten pek dokunamiyorum saçları çok uzun ve fazla konak da gözükmüyor zaten . Bebeğe zarar verir mi
elha_3 Kızlar 1çk karbonatla biraz zeytinyağıni karıştırıp konaklı bölgeye sürün banyodan banyoya iyi olacak inşallahh
rainbowbaby Doktorumuz coresatin krem yazdı daha bugün sürdüm hemen farketti zaten eczacı da bu kremle 3 4 güne biter dedi
drn5410 1melek2020 bende onu merak ediyorum 6 aylığız konak var kafasında Dr badem yağı sür dedi ama bir şey yapmadım henüz.. kendisi geçer mi yada kaşınır mı zarar verir mi araştırmadım hiç
[silindi] 1melek2020 zamanla geciyormus tabi bol bol yikamak lazm bebisleri her bebekte ayni olmuyor bizimki tabaka halindeydi kaslari bile konak oldu. O yuzden boyle care aradik babaannemizi dinledik gecti.
[silindi] Eaayseee evet kopuk sampuani var konak icin nette bulabilirsiniz. Vucuduna normal mustela kullaniyorum. Kafasina konak sampuanini kullaniyorum. Artik konak falan olmuyor.
isilozgan Banyodan once zeytinyagi ve karbonat sueuyorsunuz 15 30 dk bekletirsunuz sonra banyo yaptiktan sonra ince sık tarakla tarayip onlari dokuyorsunuz pul pul dokuluyor zaten kepekgibi birdaha olmamisti bizim