Sedasay Arkadaşlar merhaba bebeğim dört buçuk aylık bugün pöçünün üstünde beline doğru morluk gördüm morluk derken yani leke gibide duruyor yaygın şeklinde bir anda oluşan birşey daha önce görmedim başına böyle birşey gelen oldumu
Zeyneptoprak Sedasay normal canım Mongol lekesi deniliyo sanırım yazımı doğrumu bilemiyorum morluk yada kırmızımsı şekilde oluyo
DeletedMom2893 Sedasay benim kızım da 5 aylık 2 aylık olunca sırtında kırmızı leke çıkmıştı doktora götürüp sordum hemanjiyom demişti ama geçiyormuş aslında bebek doğduğu zaman varmış o leke ama o zaman rengi teniyle aynı renk olduğu için fark edilmiyormuş sonradan kırmızı ya da mor oluyormuş.
Nebicimanne Sedasay kızımda doğduğundan ver var . İlk başlarda rengi çok koyuydu şimdi iki yaşında hala belli oluyor ama tonu epey açıldı
Sedasay Zeyneptoprak öylemi bilmiyordum biranda görünce çok korktum bayada büyük yani evet morluk seklinde teşekkür ederim yardımcı oldunuz için
Sedasay DeletedMom2893 anladım canım evet doğduğunda böyle birşey görmedim dört buçuk aylık bugün farkettim doktora götürmeyi düşündüm iyikide sormuşum içimi rahatlattınız sağolun😊
Sedasay Nebicimanne bizimki yeni çıktı ortaya önce görmeyince yeni fark ettim sagolun içim rahatladı biraz