Zeynepnazinannesi 27 aylık kızım grip oldu burnu tıkalı ne denediysem olmadı burun spreyi otri bebe izotonik serum soğan hiç biri fayda etmedi dalamıyor başka önerisi olan var mı acaba ?
Gazel_17 Zeynepnazinannesi ben kendim hastalanmistim hamileydim o ara doktor bana burun tikanikligi icin burun deliklerine viks sür naneli ya nefes acar demisti ve yüksek yastikta yat dedi alcak yastikta daha cok tikaniyormus yani yapin demem ama ben hamileyken doktor önermişti bana iyi geldi bi nebze
Mom727373 Zeynepnazinannesi instagramda ingiliz nanesi yağını bi beze damlatıp başucuna koyan birini gördüm çok faydasını gördü ve deneyenler de yorum yapmış işe yaradığını söylemişlerdi isterseniz deneyin
melodiprenses Zeynepnazinannesi ben de 3 aylık bebeğim de bu sorunu yaşadım geçen hafta. Bununla ilgili açtığım postta güzel öneriler vardı. Mesela başucuna soğan koymak👍🏻 Ve oda nemlendiricisi çalıştırıyorum bu ikisi çözüm oldu
Zeynepnazinannesi Gazel_17 Şuan viks sürdüm evet ama hala uyuyamıyor dalsa ağzı açık uyuyor oda kuruyor galiba dalamıyor