temmuzgunesii 3 ay 14 gunluguz 1 haftadir surekli aglayarak uyaniyor yasayan var mi normal mi bu donemde
Morfrenk temmuzgunesii 3 gün var aramızda benimki de aynısııı aynısıııııı ağlayarak uyanıyor burdayım kızım diyorum geri uyuyo
Umeh8629 temmuzgunesii benimki de tam 3 aylık geçen hafta öyleydi çığlık çığlığa uyanıyordu zaten yarım saat bile uyumuyordu birde böyle ağlayarak uyanmaya başlayınca tedirğin olmuştum sıçrama dönemi olabilir bir hafta falan sürüyor kucaklayıp sarılıp konuşup sakinleştirdim ben yada eşimle karşılıklı salladık umarım bir an önce düzelir 🍀
senceumrumdam1 DilaraYigit1 ya gülüm benim ki de 8 aylık uyutuyorum bi yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyanıyor. Sabah akşam böyle neden olabilir ataktan mı yani?
DilaraYigit1 temmuzgunesii benimki diş çıkarıyor bugün ıhlamur verdim biraz bakalım kaç saat uyucak sakince
Bahriyei Benim bebeğim de 3,5 aylık, bazen ağlayarak uyanıyor, sonra onunla konuşunca sarılınca susuyor gülüyor :)
Morfrenk senceumrumdam1 ya bide kıkır kıkır gülen çocuk 3 gündür suratı bir astı amannn güldürene aşk olsun hiç keyfi yok anlamadım gitti
M-A-R-M senceumrumdam1 hergun araştırıyorum çareler arıyorum geceleri sanki sıkışıyor gibi hala gazı var 8 aylık hala da Damla kullanıyor uz