serenittyyy Kızlar böyle incecik damarsız asma yaprağını nerden satın alabilirim daha önceki aldığım sepsert koyu yeşil çıktı☹️Önereceğiniz bi site felan varsa söyler misiniz
_prens_prenses_annesi serenittyyy manisa yaprağı ya da tokat yaprağı manisa yaprağı isters3niz ınstagramda teyzemin gelini satış yapıyor ve de çok guz3l olur bi manisali olarak tavsiye ederim
Mervea serenittyyy internetten marketten aldığım zaman hep aynı şeyle karşılaştım çevrenizde yaprak satan birileri varsa onlar daha iyi olur
_prens_prenses_annesi serenittyyy nurselin elinden birde kardeşler köy ürünleri var ikisi ona ait bakabilir sin canım ☺
Syma_ Tokat Erbaa yaprağı kendimiz yapıyoruz erbba yaprak konusunda çok başarılı deneyin pişman olmazsınız
_prens_prenses_annesi Cinarinannesi00 valla öyle annem kayinvalidem yaprak verir bizim yapraklar başka kayınvalidenin yaprakları bizim yaprakların yerini alamaz ama ALLAH razı olsun yine yapar verir..😂
serenittyyy Other burdan bi bayan önerdi o kişi girişimciymiş araştırdım memnuniyette olunca sipariş verdim hatta kargoya verdiler bile pazartesi elimde inşallah tokat_yapragi60 diye bi sayfa trendyoldada satışı yapılıyormuş