esmanurguzell Anneler merhaba 2 buçuk aylık kızım var emerken göğsümü tam tutamadığın dan ses çıkarıyor aslın da göğsüm genel de dolu olduğun da bu ses oluyor anlamadım neden pazartesi kontrolümüz var zaten bu durumu yaşayan var mı acaba
Edaliprensess esmanurguzell 4.5 aylık hala var bu sorunumuz doktorlar bişey olmaz deyip geciştiriyo ben dudak bagından süpheleniyodum ama doktorlar yok diyor🤷🏻♀️
Eaayseee esmanurguzell aynı durum ben de de var , gogsum çok sis olduğunda yapıyor tam kavrayamiyor. Eğer dil bağı yoksa azıcık sağ göğsünü öyle ver o zaman olmuyor
melikeeomeer esmanurguzell fazla süt akımından oluyor o elinizle göğsünüzün ucunu sıkarak emzirin süt azaldıkça sıkmayı bırakın
sariKizim_akKizim esmanurguzell Edaliprensess Eaayseee hanımlar aynı sıkıntıyı bende çektim cuk cuk sesinden ememiyordu ve fazlasıyla gazı oluyordu. Malesef bazı bebekler çok gazlı olurmuş bir süre sonra geçiyor sabredin. Benim bebeğim 6-7 aylıkken emmeyi öğrendi şuan 11 aylık memeyi istediği gibi yönlendiriyor 😁
iki_prens_annesi_ esmanurguzell 10 aylik arada yasiyoruz hala bazen tam kavrayamayabilir sorun degildir bence