Egmis Merhaba anneler 25 yaşım yeni bitti 2 tane çocugum var büyügü oğlan 4 yaşında kızım 16 aylık burda ikiz çocuk annelerini okuyunca hep iç çekiyorum keşke benimde ikizim olsa varmı bunun bir duası birşeyi?
Pembebeyzmavi Egmis biz birine bakamıyoruz sen ne ettin😂 Allah gönlünden geçenin hayırlısını versin inşallah
Hohomoromu Egmis ikiz çocuğun olsun diye mi kız 2 tane cocugn var iste maşallah ne güzel ikiside küçük bir de üstüne ikiz olursa çok zorlanirsin ikiz çocuk için dua var mı bilmiyorum ama anne tarafında ikiz varsa ikiz olma ihtimali var
Mom62636362 Egmis ikiz annesi olarak, bir sonraki gebeliğim için ikiz olmama duası varsa ben de onu merak ettim, bilen var mıdır acep?
Egmis Hohomoromu Ben bide ikizim olsun çok istiyorum ☺️zorlansamda bakabilirim olmadı yardımcı tutardım olurdu bi şekilde
Mom62636362 M-A-R-M sormaa, hastanede kalırken temizlikçi bir abla yengesine öyle beddua etmişti, yengesi canını çok yakmış bu da beddua olarak ikizleri kullandı.. her deyişinde yerimden hopladım 😂
M-A-R-M Mom62636362 Egmis walla çok zor ikisi emmiyor şimdi süt sağiyorum ve gece olmasını istemiyorum çünkü dakika başı uyaniyorlar uykusuz uykusuz işe gidiyorum her gece kriz geçiriyor um..
Mom62636362 Egmis sağol canım, her şeyin hayırlısını iste.. hayırlısı ise ikiz nasip olur zaten ☺️ benim ilk gebeliğim düşüktü o da ikizdi. İkinci gebeliğim de ikiz oldu. Nasip tamamen, özel bir dua etmedim
Egmis M-A-R-M Tabi zorlugu çoktur ama biyere kadar bence tek seferde 2 çocuk sahibi olmak bi mucize bence
Mom62636362 M-A-R-M Allah yardımcın olsun, ben çalışmadığım halde çok zorlanıyorum.. şuan ben de süt sağıyorum, daha bugünkü 3.sağışım, bebeklerden fırsat bulup sağamıyorum, sütüm göz göre göre azalıyor elimden bir şey gelmiyor
Mom62636362 M-A-R-M evet düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum, şimdi en büyük korkum ya kazara hamile kalırsam ve ikiz olursa.. hayırlısı