Fatmanurdurna Merhabalar güzel anneler benim bebeğim 4ay 18 günlük ama disler kabarmış beyazlamis çıktı cikicak dış ama çok huysuz ve uyku hiç yok günduz gece napcam şaşırdım sizler nasıl başa çıktınız acaba fikirleriniz varsa paylaşırmisiniz 😬😳
AysuClk Fatmanurdurna Bebeğim 3.5 aylık dişleri mi çıkacak bilmiyorum ama çok ağzının suyu akıyor sürekli önlük değiştiriyorum.Birde elini yumruk yapıp damaklarını kaşımaya çalışıyor sanırım
sariKizim_akKizim Fatmanurdurna kehribar kolye takarak diş çıkarma işlerimizi kolaylaştırdık bilmiyorum faydası oldumu ama öyle hissedyırum
AysuClk Fatmanurdurna Bizimki de meme emerken hep zırlama halinde alıp alıp geri çekiyor.Akşamları keyifsiz oluyor özellikle
Fatmanurdurna sariKizim_akKizim bende almak istedim ama bazıları ise yaramıyor falan filan diynce caydim sonrada almadım öyle kaldı yaa
Fatmanurdurna AysuClk dediklerini aynısını bende yasiym yani el ağzından çıkmıyor sürekli ağzında uyksu var ama uyumuyor buda etki ediyor 😳
Hmy 4 aylıkken 2 dışı vardı şuan 6 ay 10 günlük 7 dışı çıktı 8. Patladı. Kehribar kolye kullandım sanki huysuzluguna iyi geldi ama ağız akintisini tamamıyla kesmedi.