Zerinisa Kizlar biz iki gun once 2.ay asisi yaptirdik2bacagindan 1kolundan diger aydaki asilar nasil oluyor yani hepsi tek doz koldan mi yine bole 3asi birden yapiliomu ?ilk cocugum bilgim hic yokk yardimco olurmusunuz
Dzehra Zerinisa Evet oluyor . Genelde 2 şey oluyor bi ay 3 tane. Huzursuzluk yapabilir calpol yada paranox fırın atin
Zerinisa Senayemre evet 1kol 2bacagindan oluyor diger asilari bilmiyirum yine boyke 3tane oluyor mu onu ogrenmek istiyorum bende
Mltmlrn Bizde dün yaptırdık dediğiniz gibi 3 aşı oldu toplamda biz birde rota aşısını da yaptiridk..gece den bu yana ateşi ni kontrol ediyorum sürekli malum 2.ay aşısı huzursuzluk ateş yapabiliyor.. 3.ayda bi aşı yok sanırım 4.aya tarih verdiler bize
Zerinisa Deletedmom324 asi kartimiz tabiki var olmadan olur mu :) ben sadecd pek anlamadigim icin tecrubeli annelere sormak istedim
Zerinisa Albertosss bizim bebekte atesten ziyade agri cok oldu bacaklari titriyordu o derece carpol verdim cok sukur rahatladi
Sym Zerinisa 4. Ayda rota virüsü aşısı var paralı sen alıp yaptırıyorsun tabi senin tercihin bu ağızdan yapılıyo damla damla veriliyor ama bence yaptır 4.ayda iki kalçadan yapılıyo 4. Ayda tekrar rota virüsü aşısı var
Zerinisa Sym bize 3.ayin sonunda yaptiriliyor 1.dozu agzidan dimi.tum dozlari evet yaptiririm. Iki bacaktan mi yapiliuor
Sym Zerinisa doktor 3. Aydan sonra yapılırsa yan etkisi yapabileceğini söyledi bana Ben 3. Ayda yaptırdım 4.ay aşısı 2 baldırdan yapılıyo sadece ateş yapabiliyo bizim arkadaşın bebeğine yaptı