Denizzz56 Hanımlar merhaba elektrik Li çay makinası almak istiyorum ama hangi marka iyi bilemedim bi öneriniz var mi ?
nikimikedi7 Denizzz56 Arçelik kullandım 5 sene çok da memnundum. Şimdi Beko aldık, 2 haftadır kullanıyorum ondan da memnunum
Bal-Kaymak Denizzz56 benim makinam fakir marka acaip memnunum. Alırken öncelikle iç kısmının çelik olmasına dikkat edin cam demlik güzel görünüyor ama çelikteki tadı vermiyor . ☺️ Çayım uzun süre bayatlamaz büyük de ayrıca kalabalık misafir ağırladığım zaman iyi oluyordu. Tabi pandemi sürecinde hiç kullanmadım 😂
HSena Denizzz56 Arçelik çelik çaycı kullanıyorum memnunum plastik gövdeli bı çaycı tercih etmeyin ilerde koku yapabilir
zgzl Denizzz56 arzum kullanıyorum memnunum fakat hangi marka alırsan al ama inox al canım. Boyası atıyo.
Ahmetaslanannesi Bende arzum kullanıyorum memnun kalmadım çeyiz setinde almıştım kırmızı diş rengi falan atıyor sıkıntılı
Naz_N Denizzz56 Arçelik kullanıyorum, kendi kendine demliyor bu benim için çok önemli. Sabah için vs ayarlıyorum, sabah kalkınca çayım hazır oluyor. Mama suyu için de ilk aylarda çok yoğun kullandık, bir de bitki çayı özelliği var o da baya iyi🌿
PasaAnnesii Denizzz56 benimde var ama çaydanlık tadını hiç alamadım sanki tatsız gibi geliyor bu arada 101 den almıştım 3 senedir ısıtıcı olarak kullanıyorum