Yigitmoms Fyza biz de prima aktif kullanıyoruz yine de taşıyo her zaman olmasa da😂yan yatırınca daha çok oluyor
Emelzy Fyza çözüm yok canım bende aynı dertten yanıyorum sızdırıyor taşırıyor şikayet bile ettim firmaları çözüm yok
ebrusmsk Fyza ben prima molfix sleepy can bebe kullandım en sonunda evy baby bebek bezine geçtim. Hepsi burada a heswpli alıyorum. Bebek ıslak mendili de çok güzel tavsiye ederim. Ama %100 ,taşma olmaz demiyorum cok fazla kaka yaptığı zaman illaki sızıyor;)))
aay1 @Fyza prima pure protection ve prima premium care kullandım ikisi de sızdırdı Gecenin bir saatinde bile bebeğimi kaldırıp üstünü değiştirmek zorunda kaldım ama prima aktif bebek kullanıyorum şimdi hiç sızdırma yapmadı çok memnunum
Gamzelibebek_19 Fyza ben İnternetten paddlers diye Bi marka alıyorum 18 aylık oglum var 15 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Deletedmom25 Fyza Önceden sleepy kullanıyordum gece bezleyip sabah açtığımda çoğu zaman taşıdığını gördüm iz yapması da cabası. önlem in bezini aldım deneme amaçlı şu zamana kadar hiç taşırmadı
aay1 @Fyza bence deneyin memnun kalacağınızı düşünüyorum Bariyerleri var idrarı kristalleştiriyor 48 günlük bebeğim akşamları bazen 7-8 de bağlıyorum bezini ertesi sabah 8-9 da çıkartıyorum hiçbir sızdırma olmuyor dedikleri gibi 12 saat kuruluk sağlıyor😄 bezin arka tarafını iyice çektirin yukarı doğru poposunun da tam ortada olduğundan emin olun o zaman sızdırma yapmıyor bezi tam bağlamakta önemli oluyor bu konuda ben öyle düşünüyorum☺️
Slda35 Prima premium care,aktif bebe,sleepy A101 bezi ve şuan da molfix kullanıyoruz hepsi de sızdırdı varsa kesin çözümü birileri söyleyiversin ben çözemedim de