Fatmaclk Merhaba güzel anneler, Kızım 4 ay 20 günlük sanırım dişleri çıkıcak sürekli elleri ağzında ve kaşır gibi yapıyor. Kaşıyıcı almak istiyorum ama nasıl alsam bilemedim önerilerinizi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Asel8 Fatmaclk ben ebebekten eldivenli kaşıyıcı aldım 3 ay 21 günlük bizimki de sürekli eli ağzında hırslı hırslı elini ağzına götürüyordu çok kullanışlı eldiven ama biraz küçük gelebilir size kızımın eline tam geliyor şuan
nneslihan Fatmaclk oioi nin 2 tane diş kaşıyıcı bir tane de wee baby almıştık yüzlerine bakmıyor elleri daha cazip geliyor 🤤😌
Utopikogretmen Fatmaclk içi su doluları pek önermiyorlar.biz oioi markasının oreo modellisini ve kaktüs modellisini aldık.suan benim bebeğinde 3 ay 29 günlük oreoluyu tam tutamıyor ama kaktusluyu rahatca tutup ağzına götürüyor . Memnunuz 🤗
Fatmaclk 89Kbr aldınız kullanmadı mı bende bilemedim ya oyuncakları falan ağzına götürüyor sürekli benimkide
Zuzu41 89Kbr benim kızımda 4 ay 18 günlük ve dediğin gibi diş kaşıyıcı hariç her şeyle kaşımaya çalışıyo ve tam ağzına sokamıyo diye ağlıyo🤦🏻♀️ eline oyuncak vermek istemiyorum bu yüzden.
89Kbr Fatmaclk oioi marka bütün kaşıyıcı modellerine +içi su dolu kaşıyıcı aldım ama dediğin gibi oyuncak ya da eline her ne geçerse onlarla kaşımaya çalışıyor.
Asel8 Fatmaclk bildiğim kadarıyla yok Bi bakın yinede eşim mağazadan aldı netten baktım ama çok incelemedim açıkcası renk seçeneği vardı mavi pembe
89Kbr Zuzu41 ya benimki sizinkine göre büyük 9 aylık ama yinede oyuncak,benim elim , pet şişe vs. Daha cazip geliyor .. 😑
Zuzu41 89Kbr elim hepsinden cazip geliyor 😂😂 ama tırnağım damağında değer diye izin vermiyorum😂 çocuk büyütmek çok zor iş ya
Fatmaclk Zekzek ben henüz ek gıda vermedim hiç o yüzden havuç yada yeşil soğan öneriyolar ama vermek istemiyorum
Nevncnr33 Fatmaclk valla ben aldım ağlıma diş kaşıyıcı ama hiç kullanmadı desem yeridir. Ama bak ne yap biliyo musun bu içine meyve konan aparatlar var bebekler için daha tam kavrayamaz tutamaz onu ama sen yardımcı olursun onun içine taze soğan koy böyle dişlerine sür hem ağrısını alıyor hem rahatlatıyor. Ben çok rahatlamıştım bunu da bi arkadasım tavsiye etmişti görünce sana da yazayım dedim inşallah bi faydası olur 👍🏻