Emirin_Annesi10 _hllzmrr tabikide fırçayla yap kuzum hem köpürüyo hem sarı lekeler çıkıyor kendini boşuna yormuşsun bunca zamandır
eSved 1Anne_ ya benim banyomda.da.kuvet vsr ve dusa kabin yaomamislar yani her uer su oluyor banyo yapınca siizn de öyle mi
1Anne_ eSved yok cnm küvetin içinde yıkanıp çıkıyorm sadece su sıçrıyor yere ama duştan sonra kendiliğinden kuruyor çok sicrarsa da çekiyorum fırça ile
Durush _hllzmrr bulaşık makine parlatıcısını sprey şişesine koyup sıkın tertemiz oluyor musluk ve duşakabin
Fatmanurr _hllzmrr poşetin üzerine cif sürüp camlara uygulayın tertemiz oluyor bunu lavabolarda musluklarda deneyebilirsiniz.
_hllzmrr Fatmanurr ayy baya da tavsiye geldş hepsini tel tek denicem bakalım en cok hangisi ni beğenicem cok eğlenceli🥰🙈
_hllzmrr senceumrumdam1 öyle yapıcam İnşa Allh burda tavsiye veren arkadaşların dediklerini uyguluycam ☺️
YigitAlpsMom _hllzmrr domestos yada bingo oksijen ile köpürtürüm fırçalarım sonra cekpas ile çekip silerim
sarilokumumm _hllzmrr duşakabini cif in püskürtmeli banyo kireç sökücüsünü sıkıp telliyorum temizlendikten sonra duşakabini kullandıkça mikrofiber bez ile siliyorum hiç leke kalmıyor bir de daha önce denemiştim sıcak suda limon tuzu eritip sildim o da temizliyor
_hllzmrr Yesillimon canımm Önerinn için çok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun dediklerini aynen uyguladım parl parıl parladı her yer cok mutlu oldmm🙈🥰🥰😍😍