Htcgktg Ya arkadaslar sormadigim kimse kalmadi birde burdan deneyeyim bebegim 17 aylik geceleri hala 6 7 defa kalkiyo memeye bazen abartiyor ve son bir aydir disleriyle emiyor duduklariyla degil acisina dayanacak gucum kalmadi ne yapabilirim 2 yasina kadar emziririm diyordum ama bu gidisle biraktircam
Hullusss Htcgktg valla 7 aylık kızım var gece kalkmıyor . Ama dişleri fena kesiyor. Üst dişleri özellikle ona bende çözüm bulamadım
1melekannesi Htcgktg gece için uyku maması deneyebilirsiniz tok olunca uyanıcağını sanmıyorum ve geceleri emmeye kalktığında pışpışlayıp geri yatırın inşallah sizdede işe yarar 🤔
YelizKurban Htcgktg öncelikle bebeğiniz uyanmadan siz onu emzirin yatağına koyun tok olduğuna eminseniz gece her uyandığından emzirmeden uyutun bir süre sonra alışıyorlar bu düzene oğlum 8 aylık gece beslenmiyor
Meray Benimki de 15 aylık gece uyanıyor emmek için. Aslında doktorlar 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesin diyorlar ama o kadar istekli ki emmek için kıyamıyorum ben de
Htcgktg Meray bende kiyamiyorum ama son gunlerde gogus acima dayanamiyorum agliyor falan ama ne yapayim bazi kalkmasinda vermiyorum
Htcgktg 1melekannesi memeyi agzina alir almaz daliyor uykuya emzik almadi onun yerine beni kullaniyor bence meme vermezsem kiyameti kopariyor geve tok olduguna emin oldugum zamanlarda da cok kalkiyor en az 6 kere