Ozcskrl 6 aylık oğlum uyumadan önce basını sağa sola sallıyo alt dişler geliyo ondan mı uykuya mı direniyo varmı tecrübeli anneler.
MugeAtlas Ozcskrl o dönem benim oğlumda yaptı aynı hareketi, genelde akşam uyuturken yapıyordu. Uykusu gelince kendilerini uyutmak rahatlatmakçin yaparlarmış, 2 hafta sürdü sonra kesti yapmayı
S_ezel Ozcskrl 🤣🤣 benim oğlum uykusu geldiği zaman yapardı, sallayarak uyuttuğum için, sallamayı bıraktık sırtına pış pış yapıyorum, şimdi de ellerini yatağa vurup pış pış yapıyor,
Alinduru Ozcskrl uykusu gelince yapıyor kızım da. Aslında sallamıyorum ben de kucağımda uyutuyorum gezerek uyuyor hala ama sallanmak istiyor yani uyut beni diyor resmen ☺️
Ozcskrl Sabır ter gözyaşı 😂 yani herkesin bildiği seyler aslında bi aksam sallamaycagım dedim. Uykusu geldiğinden emindim yanıma yatırdım elini tuuttum sevdim piş piş yaptım agladı kucagıma aldım sakinlestim normal tepkiler verdim bagırmadım kızmadım ekstra amanın aglama demedim normal bişeymiş bişey yokmus gibi karsıladım sakinleşince yatırdım bidaha agladı birdaha aynı sey ama dikkat ettiğim kucaga aldıgım an susmadıydı yani o beni eğitecekti 😀 ortada bi sorun yoktu canı acımıyodu sadece sallanmak dısında uyumayı bilmediği için huzursuzdu üç kere ağladı 4. Olmadı kabul etti uyudu o aksam 40 dk sürdü. Sonrasında gündüz uykularıda aynı sekilde devam ettim. Bugun 10-12 dk arası aglamadan uyuyor MotherQueen Elayimin@ babyalya
Ozcskrl Elayimin siz atagı atlatmadan denemeyin bence boşuna yıpranırsınız. Atak zaten zor bir dönem 😞
Ozcskrl babyalya yalnız bizim uyku rutini 2 aylıkken basladım hep vardı yani ısık kapandıgında uyuması gerektiğini anlıyodu. Ben rutin kısmını hiç yazmadım bile ondsn bi tık daha kolay oldu diye düşünüyorum
MotherQueen Ozcskrl maşallah 🧿 sanırım bende o güç yok 😩 olmayacak gibi de duruyor… beşik sallama aparatı araştırayım ben en iyisi 🌸😅
Ozcskrl MotherQueen öyle demeyin bende öyle diyodum ama cocugun uykusu değişiyor inanın onu sallamaktan hiçbir işimi yapamıyordum. Şimdi gündüz 2,5 saat uykusu var. Öyle rahatladım ki aksam 8 den sonrada kendime kaldı vaktim sallarken ha bire uyanıyordu durunca Hooop tekrar salla salla karar verin yaparsınız herkes yapıyor. İlerde rahat edersinizzz bende cok baktm o aparattan bosverin gari😀😀😀
MotherQueen Ozcskrl aynı benim bebeğim hiç başından kalkamıyorum durunca uyanıyor durmasam bile uyanıyor bi çocuğum daha var 5 yaşında garibime ilgi veremiyorum
Ozcskrl MotherQueen yaaa kıyamam. Oda ilgi bekliyodur tabii. Bigün gözünüzü karartıp deneyin ara sıra teklifte etmek lazım cocuk baska bişi bilmediği için diğer secenekten haberdar değil yani belki düşündüğünüzden daha kolay olur