Mnkkus 2 aylık bebeğim bir kaç gündür emmek istemiyor,memeye gelince ağlıyor diliyle itiyor. Bu sıkıntıyı aşmak için ne yapabilirim acaba?
Sareninannesi Mnkkus bir hafta boyunca ayakta geİp kucağımda sallayarak emzirdim şimdi onu da almıyor çok ağladığında ayağımda sallayıp uyutuyorum hafif daldığında memeyi veriyorum.
defnesmoms Mnkkus zorlamayın ara ara teklif edin ayalta hoplata zıplata keyifliylen teklif edin birde uykuluyken uyku arasonda emiyordu benm kızım sadece 4 gün uyanıkken hiç emmedi ama snra kazanan ben oldum hala ara ara yapıyor nerdeyse 25 gün oldu
Glsrnn Mnkkus vazgeçme hep uykuya dalınca hemen emzir uykudan kalkınca emzir bende aynısını yaşadım geçiyor mana verme pes etme
ikicocukannesi__ 2buçuk aylık benimde kızım bizde yaşıyoruz aynı sıkıntıları ben uyurken yada uykulu haldeyken emzirmeye başladım. Bu aylarda etrafı görmeyede başladığı için oluyormuş emzirme örtüsüylede deneyebilirsiniz
Mnkkus Sareninannesi bende ayakta sallanarak emziriyorum karanlık odada ilgisi Başak bişeye kaymasın diye
FiE Her aşı sonrası yaşadığım şey. Tam bu sefer alıştı artık böyle gider diyorum. Bi aşı vuruluyoruz sonrasında yine meme reddi. 4. Ay aşısı 3. Gün ve hala düzelmedi. Var mı bunun bi yolu yordamı yıldım artık
Selmakm Biz de bu ay nerdeyse 2 hafta boy7nca yasadik.uykudan uyaninca keyifli oluyor sadece o zaman emiyordu.ben de cok endiseleniyordum ac kaliyor mu acaba diye.ama 1 kilo almis bosuna endiselenmisim.keyifli anlarini yakalayip emzirmeye calisin,duzelecektir