MiracAlpinveUmutunAnnesi [silindi] ben oğlumu celal kalkana götürüyodum önceden baya ilgili ve iyi bir doktor halen ordamı bilmiyorum
[silindi] MiracAlpinveUmutunAnnesi oğlunuza ilgisi nasıldı sizi iyi bilgilendiriyomuydu oğlum 2 aylık hastanenin belirlediği doktordan memnun kalamadım da
MiracAlpinveUmutunAnnesi EmineYilmaz ilk doktorumuzdu hiç memnun kalmadım ben ondan ya bakıp.gonderiyodu geç geliyodu bekletiyodu falan 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi [silindi] evet gayet iyi bir doktor herseyi söyler mesela oğlum ağlardı doktor oyunlar yapardı dursun diye
Zehrakiz [silindi] ben 2 doktora gittim orada ama kontrol olduğu için (ücretsiz) hiç ilgilenmiyorlar. Sadece boy kilo bakıp gönderiyorlar dı
EmineYilmaz MiracAlpinveUmutunAnnesi aaa öyle mi baya ilgiliydik detaycıydı hatta kolay kolay çıkartmıyordu odadan ne zaman gittiniz
Zehrakiz [silindi] biri fatih beydi bir tanesinin adını hatirlamyrm açık genç bir bayandı. Bayana göre fatih bey daha iyiydi. Bayan doktordan memnun kalmayınca bebek hemşiresi ile konuştum o değişmişti.
MiracAlpinveUmutunAnnesi EmineYilmaz 2 bucuk yıl önce gittik biz suan duzelmiş olabilir 😊 Zaten bir sure götürdüm baktım dedigim gibi doktoru değiştirdik
EmineYilmaz MiracAlpinveUmutunAnnesi anladım kuzum iyi yapmışsınız o zaman içine hangisi sindiyse şimdi uzak diye Bezmialem Emel hanıma geçtik gerçi ☺️