Leylan47 Hanımlar günde kaç kere bebeğinizin altını değiştiriyorsunuz kızım 4 aylık enfazla 3 kere değiştiriyorum normalmi
seymaaras Leylan47 Ay benim oğlum 15 aylık 4-5 kere değiştiriyorum. Bilemedim sizin ki mi doğru benim ki mi😀
Minnossareannesi Leylan47 Çok az geldi bana. 3 ay 4 günlüğüz günde 7-8 bez değiştiriyorumdur ben. Benimki mi çok acaba ? Ama çişte yapıyor bilemedim
Eymeninannesii06 Cnm zibinin kenarindan beze bakiyorm islak veya pis ise degistriyorm kontrol et kac tane aldigmi bilmyorm ama 3 4 tane sanrm bazen 5 6 da oluyor mesela pis bezi degistriyorm ardından 5 dakika sonra pislik yapyor gelde degistirme 😂
Leylan47 Eymeninannesii06 sızdırmadan değiştiririm genelde benimki çok gazlı sürekli kusuyor ememiyor doğru dürüst
Albayrakokur Leylan47 7 aylık şuan 1 şubatta 8 aylık olacaka ama benimki hep böyle 4 5 6aylıkkende böyleydi geceleri güzel dolu olurdu hala öyle mesela o yzden gece beslmesini kesmek istemiyorum anne stünden iyice faydalansın die
Medusafer Leylan47 kizim 6 aylık günde 9 10 kere değiştiriyorum dolmasini beklemem sık değiştiriyorum henüz küçücük cildi çok hassas bezin o kadar uzun süre kalmasına gönlüm el vermez