Mervebtnrr Kızlar merhaba doğumdan öncede saçım dökülüyordu ama doğumdan snra aşırı birşekilde dökülmeye başladı her yer saç banyoda daha çok dökülüyor tarıyorum dahada çok dökülüyor aranızda zigavus sarımsaklı şampuanı deneyen oldu mu yâda başka bi yöntem deneyen
Thesra Mervebtnrr Doğumdan sonra dökülmeler çok artıyor malesef herhangi bir önlem alınınca da ben pek faydası olan birşeye rastlamadım 8-9 ay gibi biraz dökülmeler azalıyor yada durabiliyor tamamen kişiye bağlı aslında
Mervecik1 Mervebtnrr https://must-havess.blogspot.com/2019/01/yves-rocher-anti-chute.html Ben bu şampuandan çok memnunum saçlarım avuç avuç dökülüyordu inanılmaz durdurdu bebegim 5.15 günlük
nurarslnn Mervebtnrr kesinlikle katılıyorum dehşet saç dökülmesi var ara ara açılmaya başladı bile 😔😔😔 bende bekleyim burda
Acemi_ogretmen_annee Benim önlerim çok açıldı kel kalmıştım doğumdan sonra 3. Ayda başladı 2 ay felaket döküldü hormonal bir durum bence çoğu anne yaşıyor ama korkmayın geri düzeliyor benim şuan önlerden yeni saçlarım çıktı kahkul gibi oldular hatta öyle ki dik dik çıkıyor 🤦🏻♀️ Resim nasıl koyuluyor buraya bilmiyorum ama göstermek isterdim çünkü çoğu anne korkuyor böyle mi kalacak hep diye🤗☺️
Emirim Bende eczaneden bepantol ampul evin ampul bide bemix ampul aldim 3 kapakta tatli badem yagi hepsini şampuanima karistirdim 5 6 yikamada baya fark etti eskisi gibi dokulmuyor onceden her yer sac oluyordu
Ebrcrkc Kızlar benimde dökülüyor ama çok normal.hamileyken dokulmeyenler şimdi dökülüyor hormonlardan dolayı saçlar kendini yeniliyormus.6 aya kadar normalmiş bekleyelim bakalım
Mervebtnrr Kuzumveben zigavus şampuanı sipariş ettim bakalm denicem inşallah faydası olur canım %87 dökülmeye azaltiyomus
Acemi_ogretmen_annee Evet kızlar geçiyor özellikle 6.aydan sonra saçlar kendini yeniliyor. bekleyin saçınıza çok müdahele yapmayın çok yağlandırmamaya dikkat edin dökülmeyi aza indirmek için. Ben şuan çıkan saçlarıma inanamıyorum gürleşti birden. Tek sıkıntı gizlice makasla saçının önlerini kesen haylaz çocuk gibiyim 🧒🏾
Mervebtnrr Acemi_ogretmen_annee geçici bi dönemdir illaki ama insan üzülüyo ister istemez kaç gündr kafama takmaktan sütüm azaldı sanki yâda bana öyle geliyor
Mervebtnrr Kuzumveben tamam canım bugün kullancam bakalım 3 al 2 öde kampanyasıyla 68 liraya aldım normalde 137 lira