Asudee 15 gundur.bi doktor pisik baska bi doktorda mantar dedi. Kasik bolgesi komple oyle kalip gibi kizariklik hafif de sivilce bezi de degistirdim cok krem kullandim gecmiyo 😔
yildirimfamily Asudee canim birde trosyd kremi dene bn cok faydasini gordum ileri derecedydi benmkide o kremle gecmisti🙏
myangel Asudee görümceminde kızında da pişik olmuştu. Doktor arko krem önermiş eski yeşil olanlardan varya o hemen geçirmiş
Esraalmawlaa Deletedmom345 bizimde geçmeyen pişik dışkısı sümüksü ve ishal ama kakasında bişey cıkmadı tahlılde
Berramom Bizimde aynı olay başımıza geldi. 3 gün hiç islam mendil kullanmadım her ne kadar saf su pamukta olsa. Her bezini açtığımda yıkadım kuruladım kremini sürdüm 5 dakika en az hava aldırdım 3 gün sürmemişti trosyd kremer kullandık doktor tavsiyesi ile
Icot Asudee fito çok iyi geliyor bizde. Hiç denediniz mi? Üzerine de bebeyağı sürüyorum ki en ufak çişte hemen akıp gitmesin.
savas8dilara Asudee evomera pişik kremi var %100 doğal benimde 1 aylık bebeğim var aynı öğle olmuştu onu kullanınca geçti.