bossbabysmom Bebegime kahvalti yediremiyorum yumurtanin sadece beyazini cok az yiyor peynir hic yemiyor. Birkac tane zeytin ve 2 3 dilim domatesten başka hicbir şey yediremiyorum 😪 var mı benm gibi olup sonradan cozum bulan anneler..
ilknuregmn bossbabysmom peynir ben de çok çeşit denedim labne yiyor sadece bir de arada gözleme ve tost veriyorum öylelikle peynir yemiş oluyor yumurtayı da ya omlet ya da pankek yapıyorum öyle yediriyorum zeytin ağzına sokmaz bizim de neyse ki pekmez ve balla idare ediyoruz kahvaltı öğününü
annesisever3melegi bossbabysmom yumusta avakado az yogurt yıyor zorla peynur zeytın vs sade sevmıyor bende mama halınde yapıp verıyorum ıste bır gun avakado az peynır yumurta dıger gun yogurt yumurta vs vs pankek krep vs yaptım ama yemedı bende suan ıcın zorlamıyorum
defnesmomm bossbabysmom domates seviyor demişsiniz, menemen yapabilirsiniz. Bu sayede yumurta da yemiş olur. İçine peynir de ekleyebilirsiniz
Alerjikkoala bossbabysmom Şuracıkta bekleyeyim. Sabahları kahvaltı tam bi çile. Bir de oğlum süt alerjik olduğu için ne yapacağımı şaşırdım.