Yildizpehlivan Bugün tam 30 günlük olduk. Kalça cıkıklığından bi tarafı geçti bi tarafı geçemedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdılar. Aranızda böyle bi sorunla karşılaşan birileri var mı? 🙄
deletedmom1067 Yildizpehlivan bebegiminde öyleydi çift bez taktik duzeldi çok şükür sizede g.olsun inşallah geçer
Zeliha66 Yildizpehlivan nasil farkediliyo kalca cıkıklıgı? Bilmedigim icin soruyorum. Insallah sizinkide bian önce düzelir
Papatyal Yildizpehlivan bende aynen birebir ayni durumu yasadim canim bir ay sonra tekrar gelin bi bacagi sinirda dedi 1 ay sonra elhamdülillah bi sorun cikmadi insallah seninkindede çıkmaz
Yildizpehlivan deletedmom1067 kalça çıkıklığı yok yalnız. bir tanesi üste gibi duruyor dedi. Genelde olabiliyor dedi. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi
Buse_ Zeliha66 gözle fark edilemeyebiliyor ama fazlaysa bebek bacaklarını düz yaptığında boğum hizasına bakıyor doktorlar ve evde bebeğinizin bacaklarını sakın düz yapmaya çalışmayın diyorlar
Caglacmmm Yildizpehlivan hangi bölüm bakıyor biz 2 aylık olduk daha baktırmadm bi sıkıntı olur mu yada geç kaldmmı 😞
Zeliha66 Yildizpehlivan siz mi farkettiniz yoksa doktor mu söyledi her bebek cektirmek zorunda mi ultrasyonu
MuhammedAmine Caglacmmm radyolojide bakılmıştı bebeğime 1 aylıkken . Bir hastaneyi arayıp konuşun geç değil heralde
Irmakmirayinannesi Caglacmmm 2 aylikken bakiliyor zaten canim bende 38 gunlugum 2 aylik olunca gel dedi doktorum
Caglaaa Caglacmmm hastane randevu vermedi mi size normalde doğum yaptıktan sonra hastaneden çıkınca hastane randevu veriyor şu gün gelin kalça çıkıklığına bakılacak diye
Janset2105 Zeliha66 biz 1 aylık kontrolüne gittiğimizde doktorumuz söyledi devlette artık zorunlu kıldı bunu dedi bizde çektirdik doktor ultrasonla bakıyor ayaklarını felan oynatıyor kalçadan öyle bakıyor karar veriyor çok şükür biZde bişey çıkmadı
Mom084 Yildizpehlivan ya Allah yardımcın olsun doktorlar ne önerdi peki bandaj falan yapılıyor çünkü denedin mi
Zeliha66 Yildizpehlivan anladim canim cok sagol benimdr 21günlük kızım varda aceba yapildi mi muayenesi diye düsündüm 2 gün küvezdr kalmisti bakilmistir umarim
Zeliha66 Buse_ yenidogdugunda bakiliyo demi canim benim bebegim 2gün küvezde kaldi o zamn bakilmistir demi