balporsuguu Merhaba kızlar,4.ay ataginin bitmesine 10 gün kaldi ama biz bittik.Geceleri saat basi uyanmalar,gunduzleri 30 dakikalik uykular vs.Bu atagi yasayan annelerden teselli almaya ihtiyacim var😊Bitince bunlar geciyor mu?Hersey eskisi gibi oluyor mu?
Alisaaaaa balporsuguu Gokalp_27 Henüz ataklarımız yok şükür olmaz inşallahta 4 ay 8 günlük kızım. Bir de bebeğim tanımadığı yada sesini daha önce duymadığı birini yabancılaşmaya başladı. Kucaklarına aldıklarında yada çok yaklaşık sevmek istediklerinde ağlamaya başlıyor sizinkilerde de var mı böyle bir durum ?
Karas balporsuguu ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi.. 5.aydan selam… atak etkileri hala sürüyor kendimize gelemedik 🥴
Ediseymenatay balporsuguu 4 ay 22 günlük 🤦 çocuğumu tanıyamaz oldum uykusu yemesi oynaması 🙄 cildiriciiim.
balporsuguu Gokalp_27 bizimkide ayni ya.Bu gece 4 te uyandi 5.30 a kadar uyutmaya calistim.Tabi öncesindede saat basi kaldirdi bizi🤦♀️
Gokalp_27 Alisaaaaa o karantinada kimseyi görmüyor. Benimki de benden sıkıldı sanırım kimi görse gülüyor beni al diye zıplıyor
balporsuguu Alisaaaaa evet canim esim nobete gittigi gece annemlere gittim.Odaya bakip bakip agladi,kendini kimseye sevdirmedi gece 3.30 da eve getirdi babam araliksiz aglayinca
Arafinannesi Alisaaaaa benimki 2.ayından beri öyle ben ve babasından başka kimi görse ağlıyor geçen arkadaşım geldi öyle bi uzaktan sevmek istedi garibim kıyamet koptu zor sakinleştirdim..istisnasız herkese yapıyor..
Waris balporsuguu tünelin sonunda ışık var üzülme☺️ Bizim de atak biteli 4-5 gün oluyor. 1 aydır uykusuzluk huzursuzluk mahvolmuştuk. Ama geçti çok şükür🙏🏻 Eskisi gibi uyumasını beklemeyin ama en azından 2-3 saat kesintisiz uyumaya başladı.
balporsuguu Waris ne guzel canim uykularin tadini cikar,darisi bize😀3 saat kesintisiz uyusa bayram etcem
Aselllll balporsuguu benimde 2 3 gun kaldı bitmesine ama gunduz uykuau yok gibi bısey yanı 20 dakika 30 dakika bitirdi benı bir an once biter ıns