yavruhamsihafsacuk hışırtlı kitap önerileriniz var mı? ne kadarlık kullanmaya başlasak bebeğin dikkatini çeker ?
Minnossareannesi yavruhamsihafsacuk Ben e-bebekten almıştım 3 aylık bakıyor şuan kendisi eline alıp bakmıyor tabi ama renkleri dikkatini çekiyor
Linaninannesiii Minnossareannesi link var mı canım ya da ne dye geçiyor bakıyorum ben birden fazla çeşit var. Birde yorumlarda kötü yazanlar olmuş her sayfa mı hışırtılı yoksa sadece kapağı mı
SertapHilal Ben 4,5 aylıkken falan almıştım şuan 5,5 aylık ve çok ilgisini çekiyor, hışırtısını duyunca heyecanlanıp gülüyor 😂
Sevgilimmm yavruhamsihafsacuk ben de 8 aylıkken falan almıştım çok dikkatini çekmiyor daha çok kablo kumanda seviyor 😂
papatya3 Ben dogmadan almistim duruyodu Bebegim 2 aylik ve dikkatini cekiyo bakiyo, ellerine ben dokundurtuyorum. Bence erken baslamak daha cok dikkat kazanmasini sagliyo ve kitap sevdiriyo , okudugum gordugum kadariyla
Aryemus_3 yavruhamsihafsacuk e bebekten almıştım bondigo sayılar olanı çok ilgisini çekmişti 5 aylıkken aldım 10 ayı bitecek hala seviyor oynuyo