Goksununannesi Hanımlar 1 buçuk aylık kızım sürekli olarak her beslenmeden sonra kusuyor üst baş değiştirmekten bıktım sürekli normal mi bu durum ya?
Kasimannesi_ Goksununannesi degil özellikle süt şeklinde kusuyorsa reflü olabilir kesinlikle doktora görünün
Myslkya-16 Goksununannesi benim kızım da öyle. Doktor reflü yastığı alın ve fazla yediğini kusuyordur dedi.
Merve1134 Goksununannesi yediğin birşeye alerjisi var canım benimde öyleydi üç ay sonra anladım süt urunlri yumurta alerjisi çıktı
Goksununannesi Kasimannesi_ evet süt şekilde bazen çökelek gibi bazen de su ama içinde parçalı parçalı süt gibi ve çok kötü kokuyor bi tedavisi vs var mı peki?
zeytingozlusaremm Benim mide öyle canım iki meme mi birden veriyorsam muhakkak çok fazla kusuyordu tek meme veriyorum baktım ağlamıyor doymuş diğerini vermiyorum az kusuyor peynir gibi
Kasimannesi_ aybkkara yok canım biz gittik bizde de vardı kusma problemi reflü olduğu icin gaviscon ilaç başladık %80 azaldı kusma
Kasimannesi_ Goksununannesi Tabii ki tedavisi var doktorunuz daha iyi bilecektir ama biz gaviscon kullandık çok fazla etki etti şimdi daha iyi