Ozgeruya Kızım 6 ay 8 günlük emzik kullanıyoruz 6-18 ay emzik aldık ama kızım ilk emzigine alışık diye yenisini almıyor nasil alistircam?
Eesay Ozgeruya ben de dün aldım oğluma 6-18 aylık. 7 ay 26 günlük oğlum. İlk başta almak istemedi alışık olmadığı için. Uykuya geçmesine yakın verdim dün aldı. Bir de böyle deneyin alır belki 🌸
birboncukannesiiii Ozgeruya benim kız 4aylık. Bende aldım arada bi şimdi veriyorum yalıyo 😂😂 çok tatlı oluyoo yaa. Copcop emmiyo tabi. Ucuna getiriyo faln 😅😅 6aylık olunca umarım alışır. Alışmazsa da sorun olur mu bilmiyorum. Bi dr a soralım
Ozgeruya Eesay deniyorum arada ama hemen öğürüp atiyo ama zorlamaya calısıcam heralde hep ayni o meme olmaz sonucta
Ozgeruya birboncukannesiiii bnmki alışsın diye veriyom ehh deyip atiyo emzigi🙂ama artik 6 aylik emzige gecmemiz gerek tabi
Arzugulhzl birboncukannesiiii Her bebek emzik kullanmak ya da alışmak zorunda değil.Emzik kullanmayan bir sürü bebek var benim bebeğim de onlardan biri sorun olmaz merak etmeyin🙃🙃
zeytingozlusaremm Kızlar benim bebemde avent tutuyor sadece 6.aydan sonra değiştirmek şart mı peki bu emzikle devam etse bilmediğim için soruyorum 🙈
zeytingozlusaremm Ozgeruya ben emdikten sonra hemen ağzına verdim her memeden sonra öyle öyle alıştı 😄😄
zeytingozlusaremm Ozgeruyahadi ya bakalım bizim zilli alacakmı buna alıştır sonra bide ona alıştır işimiz zor valla 🙈