Yasemingull Kızlar kafam almıyor kızım 4 aylık elimde 4 biberon var aventin. Küçükleri kullanıyorum 2 küçük 2 büyük boy var . ama başlıkları 1 numara ve 2 numara. doğdugundan beri 1 numarayı kullandım şimdi 2 numarayı taktım ama akış aynı her şey aynı . 2 nin ne özelliği var beni aydınlatısın biriiii😒😒😒😩 https://imgyukle.com/i/H1n8Sf
psikolog-anne Yasemingull ben wee Baby kullanıyorum, 2 numarasında 2 tane delik var süt akışı daha hızlı. Markadan markaya fark olabilir. 3 numarayı mı deneseniz birde
Omero21 Yasemingull numara olarak dikkat etmedim ama 3+ Aylık orta akış başlığı aldım sadece silikonunu 2 delikli canım belki iki numara budur
mozaik Yasemingull biz de kullandık ama akiş hızları farklıydı. Çok büyük bir fark olmuyor ama. Simdi 3 numara kullaniyorum 1 yaşında. Aslinda 4 almam lazım ama hızli çekiyor diye henüz değistirmedim
Edaliprensess Yasemingull bndede bir ve iki var iki numaradan daha cok geliyor içerken hissediyorum. Yine tek delik oluyor ama deliğin büyüklüğü farklı biz gözle farkedemiyoruz tabiki
[silindi] Bende merak ettim şimdi benim bebeğim 5 aylık hala 1 numarayı kullanıyorum yanlışmı yapıyorum acaba
Yasemingull [silindi] benimki kan ter içinde kalıyor diye değiştirdim çeke çeke bir hal oluyor sinirleniyor artık😔
[silindi] Yasemingull benimkide öyle aslında ondamıki yaa bende şimdi iki numarayı takıyorum ozaman 🤔
Yasemingull psikolog-anne 2 büyük boyunda başlığı 2 numara anlamadım daha hızlı olması gerekmez mi ? Tek delik var ve 1 numarayla aynı geliyor
[silindi] Yasemingull ben baktımda benimki baya zorlandı sürekli çıkardı biberonu galiba yine 1 numarayı takacağım😀