Emelzy 2 gündür emzirirken farkettim emerken midesi bulanıyor ve emmek istemiyor bu durum meme reddi mi arkadaşlar sadece emziriyorum bebeğim 2 aylık henüz emzik bile vermedim ⅔ saate bir emziririm neden böyle oluyo
Emirin_Annesi10 Emelzy canım bende bir seferinde uykudan kalkınca aşırı terlemiştim oğlumda ağlayınca emzireyim dedim sanırım terden dolayı göğüs ucunu ilk aldığında midesi bulanmıştı. Göğüs ucunu sıkıp sütünü getirip vermeyi dene yapacak mı bakalım
AnayimBenAnaaa Emelzy valla benmki de emerken arada öğürüyor ben çok yediği için diye düşünüyorum ama emmeye devam edince bazen tekrar öğürüyor bazen tekrar etmiyor anlamadım ben de boğazına falan takılıyordur belki
Haticetemzz Bazen bizde de ayni durum oluyor canım galiba ilk süt yağlı geliyor ondan kusacak gibi yapıyor sonra tekrar verdiğim de alıyor
Emelzy Haticetemzz ilk emmeye başlarken değil emme arasında memeden kopuyo tekrar vermeye çalışıyorum alıyo ağzına ama o an midesi bulanıyor acaba tok ben mi zorluyorum diye düşünüyorum
Emelzy Emirin_Annesi10 göğüs ucunu sütümle ıslatıp veriyorum yara olmasın bebeğimde rahat alsın diye ama emme arasında memeden kopup tekrar verince midesi bulanıyor
Emelzy Emirin_Annesi10 olabilir… oğlum çok sakin bir bebek Gayet güzel emiyordu ne oldu da böyle oldu
Emirin_Annesi10 Emelzy atak dönemleri diyorlar ya canım 2 aylıkken de sanırım vardı o. Herşeyi ona bağlamak istemiyorum ama 2. Aydan sonra baya yol katediyorlar. Belki ara sıra meme reddi ondan oluyodur
Emelzy AnayimBenAnaaa bende çok emdi diye düşünüyorum ama bakalım ilerlerse doktorumuzla görüşücem başına gelen var mı diye sizlerede sormak istedim bebeği olan o günleri yaşayan artık tecrübeli oluyo sormakta farz oluyo tabiiii. Kızımda öyle bşy yaşamadık ama oğlum iki gündür böyle sıkıntılı emmeye başlamıştı işte hayırlısı inşallahhhh farklı bşy değildir reddederse çok üzülürüm