Pinar272727 Cocuk doktoru yürümesi için destek olmayın kendi kontrolüne bırakın diyor, bazısı da destek olun yürütün diyor, ne yapacağımı bilemedim 🙄
baturalpim Pinar272727 destek olmayin derken elinden tutup yurutmek gibi mi ? Ben surekli yapiyorum ama bence doktorunuz hakli cunku elimi tutmayinca yurumuyo korkuyo artik
Bulutbey Pinar272727 ben özellikle değil ama elimden tutup yürütmedim hiç. Aynı şekilde emeklemesi için de öyle. Zamanı gelince illaki yürüyecekler. 9 aylık emekledi. 2-3 sonra da yürümeye başladı.
Ogullarinaasikanne Pinar272727 canim bence bu tamamen çocuğun istemesi ile alakalı oğlumu o kadar cabaladim emeklesin yürüsün diye emeklemeden kendi hazir oldugunda 13 aylikken yürüdü bu sizin desteginizle gelimisigle falan alakasi yok inanin
Pinar272727 Bulutbey bende sürekli elinden tutup yürütüyordum ama ne bilim böyle olunca da kafam karıstı yürüteyim mi yürütmeyeyim mi diye
Bulutbey Pinar272727 etkisi var mı biliyorum şöyle örnek vereyim. Biz anneme gittiğimizde yan komşu ile tanıştık. Oğlumla onun oğlu arası 1 hafta (o büyük) 8 aylıkken o bebiş emekliyordu baya baya. Hatta kanepelere tırmanmaya çalışıyordu. İnstagramdan ekledik birbirimizi. Hep görüyorum yürüteç sık kullanıyorlar, elinden tutup yürütmeye çalışıyorlar. Daha yeni yeni tek elle tutup yürüme kısmına geçmişler. Ben hep o bebek daha erken yürür diye düşünmüştüm. Belki etkisi var belki yok bilmiyorum tabi. Biraz serbest bırakmakta fayda var. Kendilerine güvenmeyi öğrenirler.
Ikrazumra19 Pinar272727 gec oldugu icin demedim canim ama destek verme surekli elini tutarsan bu defa sensiz yuruyemeyebilir
EymenTaham Pinar272727 ben hiç destek olmadım yürüteç falanda kullanmadım kendi 13 14 aylıkken yürümeye başlamıştı