Ecss 3 ay 10 günlük bebeğim 3 gündür yarım saate 1 bir saate 1 sürekli uyanmaya başladı ne yapmak gerekiyor neden oluyor yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
Deletedmom_52 Ecss atak dönemi olabilir canım, internetten bakabilirsin atak haftalarına. Oğlumda da o zamanlar ara ara oluyordu. Altı temiz olsun, karnı tok olsun, gazı olmasın bunlara dikkat et. Ninni açıp sakinleştirip geri uyutmayı dene ☺️
Hayallerhayatlar Ecss Kızmayın ama sütünüz var dimi emin olun doyduğuna, bir de oda sıcaklığı da çok önemli. Her uyandığında da emzirmeyin ki alışkanlık yapmasın😊
Deletedmom_52 Ecss dedigim gibi yüksek ihtimal atak dönemindedir. Ama kısa süre içince uyanıyorsa rahatsız olduğu bişeyde olabilir, tam dalamıyor olabilir
Ecss Hayallerhayatlar evet sütüm var sağım yapıp bakacağım bugün de her uyandığımda evet emziriyorum Yapmayacağım bundan sonra ama nasıl geri dalmasını sağlarım başka?🙄
sseeddeef Hayallerhayatlar benimde sütüm var hatta işe başlayacağım için dolaba atıyorum . ama her kalktığında emziriyodum dikkat edeyim bende
Hayallerhayatlar Ecss Emzik kullanıyorsa emzik verin, kullanmıyorsa kucağına almadan yatağında pışpışlayacak sakinleştirmeye çalışın. Başlarda böyle sakinleşmez ama sonra alışır 🙏 Ya bir de sütün yağlanması için de annenin bir süre emzirmeden uyuması gerekiyor mesela bu da önemli