Emirin_Annesi10 Kızlar kehribar kolye almak istiyorum. Faydasını görenler yazabilirmi? Hangi siteden aldınız sertifikalı mı lütfen yazın. Oğlum 3.ay 19 günlük dişini erken çıkarcak sanırım hiç durmuyor. Diş yerleri oluştu aşırı hırçınlaştı. Araştırdım ama sizlere de sorayım
S_x_w Emirin_Annesi10 instagramda sofimaya4 den aldım..bundan 5 sene önce de yine Ordan almıştım sertifikalı ve orjinal ve yenidoğandan ayak bileğinde 3 aydan sonra boynuna takarak kullanabiliyorsunjz
agacsizkoala Ebebeğin kendi mağazasından aldım, bana göre işe yaradı kolyeyi yaktıktan bi gün sonra salyası kesildi ondan önce akşama kadar üstünü değiştiriyordum ama çocuğun salyası bitti, diş çıkartırken yine az da olsa huysuzluğu oldu ama hiç ateşlenmedi
Emirin_Annesi10 agacsizkoala e bebektekiler tuz testini geçmemiş diye okudum sahte olabilir demişler? Ama faydası oldu demişsiniz bilemedimki şimdi 😏
agacsizkoala antikoalababy beş aylıktı galiba takmaya başladığımda ama keşke daha erken taksaydım dedim sonradan
agacsizkoala Emirin_Annesi10 inanın bilmiyorum Instagram sayfaları filan bana güvenilir gelmediği için mağazadan aldım ben de
Emirin_Annesi10 S_x_w bugun sipariş vereceğiz bakalım inşallah faydası olur 3ay 19 günlüğüz kolyesini alacağım ama inşallah boynunu acıtmaz
Sebht93 Ben instagramdan tek güvendiğim sayfa olan totsandmore sayfasından aldım bakalım gelmedi daha☺️
Emirin_Annesi10 Sebht93 bende araştırdığım kadarıyla oranın güvenilirliği fazlaydı ordan sipairş vereceğiz sanırım kullanınca bana yazar mısın faydası olacak mı?
Pitpitbebe Sebht93 ya ben de 2 ay oldu o sayfadan aldım ama faydası mı olmadı yoksa daha kötü olacaktı da bu iyi hali mi bilmiyorum salyalar devam henüz diş çıkmadı 6. Aydayız baya da huysuzuz