Cikimanke Kızlar kaymayan memmun kaldığınız bone var mi nerden aldınız? Takıyorum yarim saat sonra bonem kayıyor 🥲🥲
Gonya_42 Cikimanke penye bone kullanıyorum senelerdir hiç kayma yaşamadım sen nasıl bone kullaniyorsun ki kayıyor canım
Ocakannesi5341 Cikimanke ya topuzunuz çok büyük oluyordur saçlarınızdan kayıyordur ya da çok bol bağlıyorsunuzdur başka seçenek yok 🤣
Zehrakiz Cikimanke ben tek renk bone orterim bonemin ucuna ya siyah bandana yada opak siyah çoraplar dan bandana gibi yapiyrm asla kaymiyor
Rumeysa34 Canım saf penye boneler var ben Tuğba dan alıyorum 2 yıl boyunca kullanıyorum asla ne renk atıyor ne bişey çok memnunum kesinlikle denemelisin ebatı da bayağı büyük o nedenle kaymıyor
Cikimanke Zeynaa1 ben sefamerveden de aldim kalmayan bone dye oda kaydı 3 tl ye aldım oda kaydı sorun bende galiba bilmiyorum 🥲
akidesekerii Cikimanke Eski konuyu canlandırayım 😅 Bulabildiniz mi kaymayan bone ? Herkes kaymıyor yazmış ama kayıyor ya kafam mı büyük saçım gür ondan mı anlamıyorum geriye doğru gidiyor bonem. 😀 Büyük olanları var mı acaba şöyle bol bol taksam o zaman kaymaz aslında ama bu klasik olanlar kayıyor
Saripapatyam123 Cikimanke bone değil dr kuzum yüzde yüz hana dua edersin külotlu çorabın üst kısmını kes bone yap